De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde bloemkool en truffelaardappelsalade

Snijd de aardappels rondom in met een scherp mesje. Kook de aardappels in gezouten water in circa 20 minuten gaar. Laat ze afkoelen tot handwarm en pel de schil eraf.

Geroosterde bloemkool en truffelaardappelsalade

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

Aardappelsalade

Snijd de aardappels rondom in met een scherp mesje. Kook de aardappels in gezouten water in circa 20 minuten gaar. Laat ze afkoelen tot handwarm en pel de schil eraf. Snijd de bieslook fijn. Snijd de aardappels in plakjes en schenk de bouillon erbij. Pel en snipper de ui en meng met de azijn, bieslook, suiker en de olie door de aardappels en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Meng het geheel door elkaar tot het er romig uitziet.

Bloemkool

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en maak ze met de hand nog kleiner. Meng de bloemkoolroosjes met een scheut olijfolie en de specerijen. Verdeel de bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met zout en peper. Bak de bloemkool in de oven in circa 25 minuten goudbruin.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker