De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde bloemkool

Deze geroosterde bloemkool is zo prachtig goudgeel dat het de sier maakt tijdens het kerstdiner. Het is niet alleen makkelijk maar ook verrassend qua smaak.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geroosterde bloemkool

Bereidingswijze

Ik heb een kinderachtige fascinatie voor kleuren tijdens kerst. Zo wil ik graag dat al mijn gerechten het liefste goud, groen, rood of wit zijn. Nu is dat best een uitdaging. Deze geroosterde bloemkool is zo prachtig goudgeel dat het de sier maakt tijdens het kerstdiner.

Het is niet alleen makkelijk maar ook verrassend qua smaak. De mosterd prikkelt lekker, de komijn zorgt voor een mysterieuze verrassing en de bloemkool doet ons denken aan onze oer-Hollandse bodem.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bloemkoolroosjes los. Smeer de roosjes in met de specerijen, olie, zout en peper. Rooster circa 25 minuten.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.