Kook de eiernoedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
De kalkoen roerbakken:
Pel en snijdt de ui in halve ringen
Pel en hak de knoflook grof.
Snijd de kalkoen in kleine repen.
Verwarm een hapjespan met een scheut olie. Fruit hierin de ui en knoflook.
Voeg de kalkoenrepen toe en roerbak ze in circa 5 minuten aan alle kanten bruin.
De groente roerbakken:
Schil de koolraap en snijd in plakken. Snijd de plakken in blokjes.
Snijd de shiitake in kleine repen.
Schep de kalkoenrepen op een bord.
Voeg de koolraap en shiitake toe aan de wok. Voeg eventueel extra olie toe en roerbak circa 5 minuten.
Voeg de kalkoenrepen weer toe.
De eiernoedels:
Giet de noedels af en voeg deze toe aan de wok.
Roerbak deze op hoog vuur voor circa 3 minuten mee.
Schenk de gembersiroop en chilisaus erbij. Roer alles goed door.
Pluk de blaadjes van de koriander en hak deze fijn.
Breng op smaak met zout, versgemalen peper en de verse koriander.
Serveer er wat cassavechips bij.
0 reacties