De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroerbakte grote garnalen

Een heerlijk en eenvoudig Aziatisch gerecht met grote garnalen!

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Geroerbakte grote garnalen

Bereidingswijze

Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de paksoi in repen en rasp de limoen. Verhit olie in een wok en bak de garnalen op hoog vuur om en om goudbruin en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en bak de paksoi, ui, knoflook, peper, limoenrasp en currypasta circa 4 minuten. Blus af met de kokosmelk en voeg de garnalen toe. Laat de kokosmelk inkoken.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.