Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Geroerbakte grote garnalen

  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 paksoi
  • 1 limoen
  • arachideolie
  • 20 grote gepelde garnalen
  • 2 tl currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • zout

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de paksoi in repen en rasp de limoen. Verhit olie in een wok en bak de garnalen op hoog vuur om en om goudbruin en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en bak de paksoi, ui, knoflook, peper, limoenrasp en currypasta circa 4 minuten. Blus af met de kokosmelk en voeg de garnalen toe. Laat de kokosmelk inkoken.

Geef je waardering

371
Geroerbakte grote garnalen