Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de saucijzen in circa 8 minuten rondom goudbruin. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
Voeg de ui en knoflook toe aan de pan met saucijzen en bak circa 2 minuten mee. Schenk het druivensap erbij en gaar de saucijzen met een deksel op de pan circa 6 minuten. Roer de boter met een garde door het druivensap.
Schil en snijd de wortels in stukken en kook de wortels in een pan met water in circa 8 minuten beetgaar. Snijd de olijven in ringen. Pluk en hak de munt fijn. Giet de wortels af en prak ze fijn met een pureestamper.
Meng de olijven en de munt erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schep de geprakte wortels en quinoa op borden en leg de saucijzen erbij.
Meld je aan en praat mee