De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gepofte kastanjechampignons met blauwe kaas

Dit recept voor gepofte champignons met blauwe kaas is superlekker en héél eenvoudig te maken. Eet smakelijk!

30 min kooktijd
Champignons met blauwe kaas

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Dit recept voor gepofte champignons met blauwe kaas is superlekker en héél eenvoudig te maken. Eet smakelijk!

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.

Gepofte kastanjechampignons met blauwe kaas

  • Halveer de champignons. Pel en snijd een teentje knoflook fijn.
  • Pluk en hak de peterselie fijn.
  • Meng in de ovenschaal de champignons, knoflook, peterselie en een scheut olijfolie. Hussel goed door en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Verdeel de zachte blauwe kaas over de champignons en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie.
  • Pof de champignons circa 20 minuten in de oven.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker