De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gepocheerde artisjok

Zeytinyagdi Enginar is ongelofelijk lekker, gezond en een echte aanrader van Karsu. Met dit recept uit Karsu's Turkije heb je het ook nog eens supersnel op tafel gezet.

10 min voorbereidingstijd
10 min (voor)bereidingstijd
Geporcheerde artisjok

Een recept van

Karsu

KARSU522.jpg

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Pel en snipper de ui. Halveer de wortel en snijd in halve ringen. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Pers de citroen uit.  

  2. Verdeel de artisjok in de grote pan en verdeel de ui, tuinbonen, aardappel en wortel erover. Voeg het citroensap, water en olijfolie toe. Kook voor circa 10 minuten.  

  3. Hak de dille fijn. Garneer de gepocheerde artisjokken met de gehakte dille. 

Karsu is terug! Deze keer niet met lekkerste Turkse recepten maar met een prachtige rondreis door haar thuisland.

Foto van Karsu in Turkije

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker