De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gepaneerde asperges

Verwarm de frituur voor op 180 °C. Zet een pan water op het vuur, schil de asperges, kook ze beetgaar en spoel ze koud. Maak ze goed droog tussen een theedoek. Vermaal de kroepoek in een keukenmachine tot poeder. Verdeel de bloem over een schaal en klop de eiwitten los in een kom.

15 min kooktijd
Gepaneerde asperges

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de frituur voor op 180 °C. Zet een pan water op het vuur, schil de asperges, kook ze beetgaar en spoel ze koud. Maak ze goed droog tussen een theedoek. Vermaal de kroepoek in een keukenmachine tot poeder. Verdeel de bloem over een schaal en klop de eiwitten los in een kom. Paneer de asperges in de bloem, eiwit en kroepoekpoeder. Frituur de asperges tot ze goudbruin zijn.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker