De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gekookte aardappels met kruidenboter

Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water (de schil mag eraan blijven). Snijd elke aardappel in partjes en kook ongeveer 15 minuten in kokend water met 1 eetlepel zout.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gekookte aardappels met kruidenboter

Bereidingswijze

Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water (de schil mag eraan blijven). Snijd elke aardappel in partjes en kook ongeveer 15 minuten in kokend water met 1 eetlepel zout.

Snijd de peterselie en bieslook fijn en meng met de zachte boter en versgemalen zwarte peper.

Giet de aardappelen af en meng de kruidenboter direct door de aardappelen. Schep goed om en laat met de deksel op de pan nog 5 minuten op het fornuis staan (die uit is). Serveer daarna direct, eventueel nog met extra verse kruiden. Lekker met gebakken kabeljauw of gegrild vlees.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.