Asperges
- Verwarm een grillpan voor.
- Schil de asperges, verwijder de kontjes en bestrijk de asperges met een beetje olijfolie. Gril de asperges in circa 6 minuten rondom beetgaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Meng voor de dressing de sojasaus, sesamolie, gembersiroop en de vissaus in een kom. Schenk de dressing over de asperges. Kook in de grillpan in circa 3 minuten tot een stroop.
Quinoasalade
- Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Schraap de bospeentje schoon en snijd in kleine stukjes.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de cashewnoten circa 3 minuten. Voeg de bospeentjes toe en bak circa 2 minuten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
- Meng de cashewnoten en de bospeentjes door de quinoa. Breng op smaak met een beetje van de ingekookte dressing van de asperges.
- Knip de tuinkers af.
Serveren
- Verdeel de quinoasalade over borden. Leg de asperges er bovenop. Schep de hüttenkäse erop. Bestrooi met de tuinkers.
0 reacties