Naan
Meng de bloem met de gist, suiker en zout. Voeg nu de ghee, yoghurt en melk toe en kneed tot soepel deeg. Maak een bolletje van het deeg en laat afgedekt met plasticfolie circa 90 minuten rijzen.
Verdeel in 12 stukken. Bol de stukjes op en rol ze uit tot naandikte. Bestrijk met een beetje olie. Bak om en om circa 10 minuten in de pan op zacht vuur tot ze goudbruin en gaar zijn.
Geitenbokjesvlees
Snij het geitenbokjesvlees in grove stukken. Pel de teentjes knoflook en snij deze grof. Meng nu alles met elkaar en breng verder op smaak met het zout en de peper. Laat dit marineren voor minsten 30 minuten. Bak nu het gemarineerde geitenbokjesvlees.
Yoghurt/muntdip
Pluk de munt en snij deze fijn. Schil de komkommer, halveer hem en haal de kern eruit. Snij nu de komkommer in fijne plakjes. Meng nu de fijngesneden munt met de yoghurt, komkommer en honing en breng verder op smaak met het zout en de peper.
Ingelegde rode ui
Pel de rode uien, halveer ze en snij ze in dunne plakje. Doe de gesneden uien in een kom en voeg hieraan de witte balsamicoazijn en de suiker. Meng het goed en breng verder op smaak met het zout en de peper.
Serveren
Plaats de naan op een bord en schep hierover het geitenbokjesvlees. Doe er een schep van de ingelegde rode ui bij bestrooi met iets munt en peterselie. Serveer met de yoghurtdip.
0 reacties