De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gegrilde tomaten

Verwarm de grill in de oven voor. Snijd de tomaten in parten. Vet een ovenschaal in met olie en verdeel de tomaten erover. Hak de hazelnoten en oregano grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Bestrooi de tomaten met hazelnoten, oregano, knoflook en broodkruim en rasp de kaas erover.

15 MIN
Gegrilde tomaten

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grill in de oven voor. Snijd de tomaten in parten. Vet een ovenschaal in met olie en verdeel de tomaten erover. Hak de hazelnoten en oregano grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Bestrooi de tomaten met hazelnoten, oregano, knoflook en broodkruim en rasp de kaas erover. Zet de ovenschaal onder de grill tot de bovenkant goudbruin is.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker