Lamskoteletten marineren
-
Leg de lamskoteletten in een kom. Pel en hak de knoflook fijn. Houdt 1 teen apart en voeg de rest toe aan de koteletten.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en tijm en voeg deze toe. Halveer de citroen en knijp 1 helft uit bij de koteletten. Leg de andere helft apart.
-
Voeg een scheut olijfolie toe. Kruid met peper (zout op het laatst). Laat dit 30 minuten marineren.
Zelfgemaakte kruidenboten
-
Was de peterselie en pluk de topjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de bieslook fijn.
-
Meng de zachte boter met de bieslook, peterselie, rest van de knoflook en sap van de andere helft van de citroen. Breng op smaak met peper.
Lamskoteletten grillen
-
Verwarm een grillpan en grill hierop de lamskoteletten in circa 4-8 minuten gaar (afhankelijk van de dikte, bak ze niet te gaar).
-
Zout de lamskoteletten in de pan. Serveer met de kruidenboter.
0 reacties