Lamskoteletten marineren
- 
        Leg de lamskoteletten in een kom. Pel en hak de knoflook fijn. Houdt 1 teen apart en voeg de rest toe aan de koteletten. 
- 
        Rits de blaadjes van de rozemarijn en tijm en voeg deze toe. Halveer de citroen en knijp 1 helft uit bij de koteletten. Leg de andere helft apart. 
- 
        Voeg een scheut olijfolie toe. Kruid met peper (zout op het laatst). Laat dit 30 minuten marineren. 
Zelfgemaakte kruidenboten
- 
        Was de peterselie en pluk de topjes. Hak de peterselie fijn. Snijd de bieslook fijn. 
- 
        Meng de zachte boter met de bieslook, peterselie, rest van de knoflook en sap van de andere helft van de citroen. Breng op smaak met peper. 
Lamskoteletten grillen
- 
        Verwarm een grillpan en grill hierop de lamskoteletten in circa 4-8 minuten gaar (afhankelijk van de dikte, bak ze niet te gaar). 
- 
        Zout de lamskoteletten in de pan. Serveer met de kruidenboter. 
 
 
 
   
 
 
   
   
   
   
 
   
 
   
 
   
   
   
   
       
 
   
   
 
  
0 reacties