- Leg de ansjovis in een bakje met melk.
Basilicumolie
- Pluk de basilicumblaadjes en pel de knoflook.
- Pureer de basilicum met de knoflook en circa 200 ml olijfolie glad.
- Breng op smaak met zout en peper.
Gegrilde groente
- Verwarm een grillpan voor.
- Snijd de courgette en aubergine in plakken van circa 1 cm dik.
- Snijd de paprika’s in vieren en verwijder de zaadlijsten.
- Meng de groente in een kom met een scheutje basilicumolie en meng goed door tot alle groente bedekt zijn met een laagje olie.
- Grill de groente aan beide kanten in circa 5 minuten gaar.
Pasta
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
- Giet de pasta af en vang het kookvocht op. Schep de pasta met wat kookvocht terug in de pan.
- Meng de groente erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de geraspte kaas toe.
Tomatensalade
- Giet de ansjovis af.
- Verwarm de ansjovis langzaam in de basilicumolie.
- Snijd de tomaten in vieren.
- Breek de mozzarella in grove stukken, meng met de tomaten en schep de ansjovisdressing eroverheen.
0 reacties