Verwarm de grillpan voor. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Grill de boterhammen aan beide kanten. Bak de bacon in een droge koekenpan een laat uitlekken op keukenpapier. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en prak het vruchtvlees met een vork. Snijd de tomaten in plakken. Beleg 8 boterhammen met avocado, tomaat, bacon en kaas. Maak 4 stapeltjes van de boterhammen en dek af met een niet belegde boterham. Druk ze goed aan, leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven tot de kaas gesmolten is. Snijd ze diagonaal door en serveer ze warm.
Verwarm de grillpan voor. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Grill de boterhammen aan beide kanten. Bak de bacon in een droge koekenpan een laat uitlekken op keukenpapier. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en prak het vruchtvlees met een vork.
0 reacties