Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Gegratineerde rabarber

  • 500 g rabarber
  • 0.75 ml witte wijn
  • 100 g suiker
  • 0.5 tl kaneelpoeder
  • 1 el crème fraîche
  • 4 el bruine basterdsuiker

Extra nodig

  • 4 eenpersoons ovenschaaltjes

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Verwarm de grill in de oven voor. Schil en snijd de rabarber in grove stukken. Breng de wijn met suiker en kaneel aan de kook, voeg de rabarber toe en kook kort mee. Haal de rabarber uit het vocht en verdeel de rabarber oven eenpersoons ovenschaaltjes. Roer de crème fraîche door het kookvocht en verdeel het kookvocht over de rabarber. Bestrooi de ovenschaaltjes met basterdsuiker en karamelliseer de suiker on der de grill.

Geef je waardering

11
Gegratineerde rabarber