De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken zoetzure koolraap

Breng in een pan water, azijn, suiker en rasp van de citroen en sinaasappel aan de kook en laat circa 5 minuten inkoken. Schil de koolraap en snijd hem in gelijke repen. Verhit olie in een pan en bak de koolraap op hoog vuur goudbruin. Blus af met het ingekookte vocht.

15 MIN
Gebakken zoetzure koolraap

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng in een pan water, azijn, suiker en rasp van de citroen en sinaasappel aan de kook en laat circa 5 minuten inkoken. Schil de koolraap en snijd hem in gelijke repen. Verhit olie in een pan en bak de koolraap op hoog vuur goudbruin. Blus af met het ingekookte vocht. Laat het vocht verdampen en breng op smaak met zout, peper en tijmblaadjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker