Bereiding
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rauwe ham in reepjes.
Verhit een koekenpan met een scheut olijfolie en bak de zoete aardappel rondom goudbruin. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg na 5 minuten baktijd de rode ui met de knoflook toe. Halveer de spruiten en voeg deze met de helft van de rauwe ham en het komijnpoeder toe en schep regelmatig om.
Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel lichtbruin. Snijd/scheur de paddenstoelen fijn, haal de amandelen uit de pan en voeg een scheutje olijfolie toe aan deze koekenpan. Bak hierin de paddenstoelen met een beetje zout, versgemalen peper en 3 takjes tijm.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Serveren
Serveer de spruiten met de aardappelen op een bord. Verdeel de rest van de ham en de paddenstoelen erover. Garneer met amandelen, tijm en geraspte Parmezaan.
0 reacties