De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken snijbonen met uienhachee

Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien circa 8 minuten. Blus af met de rode wijn en kook tot de rode wijn verdampt is. Schenk de groentebouillon en de azijn erbij en kook circa 2 minuten door. Roer de maïzena aan met een scheutje water en schenk al roerende bij de uienhachee. Kook op laag vuur 5 minuten door.

20 min kooktijd
Gebakken snijbonen met uienhachee

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien circa 8 minuten. Blus af met de rode wijn en kook tot de rode wijn verdampt is. Schenk de groentebouillon en de azijn erbij en kook circa 2 minuten door. Roer de maïzena aan met een scheutje water en schenk al roerende bij de uienhachee. Kook op laag vuur 5 minuten door.
Pel en snijd de knoflook fijn. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in hele dunne plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de snijbonen circa 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog circa 6 minuten. Roer de boter erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker