De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken banaan met gember-notensaus

Breng de gembersiroop, slagroom en walnoten aan de kook en laat op laag vuur circa 5 minuten koken. Smelt boter in een koekenpan, snijd de bananen in stukken en bak ze om en om goudbruin. Verdeel de bananen over schaaltjes en schenk de gembersaus erover.

10 min kooktijd
Gebakken banaan met gember-notensaus

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng de gembersiroop, slagroom en walnoten aan de kook en laat op laag vuur circa 5 minuten koken. Smelt boter in een koekenpan, snijd de bananen in stukken en bak ze om en om goudbruin. Verdeel de bananen over schaaltjes en schenk de gembersaus erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker