Meng voor de marinade de sojasaus met sap en rasp van de limoen en de sesamolie. Snijd de zalm in blokjes en schep de zalm door de marinade. Laat minstens 15 minuten marineren.
Verhit een scheutje olie in een pan. Snijd de aubergine in kleine blokjes en bak ze in de pan met olie in enkele minuten goudbruin. Haal de blokjes aubergine uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Pluk en hak de peterselie fijn. Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Meng voor de salade de aubergine, peterselie, granaatappelpitjes, rode peper, sesamzaadjes en veldsla met elkaar. Haal de zalm uit de marinade en meng voorzichtig door de salade en besprenkel met sesamolie.
Meng voor de marinade de sojasaus met sap en rasp van de limoen en de sesamolie. Snijd de zalm in blokjes en schep de zalm door de marinade. Laat minstens 15 minuten marineren.
Verhit een scheutje olie in een pan. Snijd de aubergine in kleine blokjes en bak ze in de pan met olie in enkele minuten goudbruin. Haal de blokjes aubergine uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Pluk en hak de peterselie fijn. Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Meng voor de salade de aubergine, peterselie, granaatappelpitjes, rode peper, sesamzaadjes en veldsla met elkaar. Haal de zalm uit de marinade en meng voorzichtig door de salade en besprenkel met sesamolie.
25 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties