Rijg de garnalen aan spiesen. Besprenkel de garnalen met olie.
Doe de mangoblokjes in een kom. Halveer de avocado. Verwijder de pit met een scherp mes. Snijd het avocadovruchtvlees in de schil in blokjes. Schep de blokjes avocado met een lepel uit de schil en doe bij de mango.
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper. Hak de rode peper fijn. Rasp de schil van de limoen, pers een halve limoen uit. Snijd de andere helft van de limoen in partjes. Voeg de rode peper, het limoenrasp en sap en de grof gehakte koriander bij de avocado en mango. Meng goed door. Breng de salsa op smaak met peper en zout en wat olijfolie.
Grill de garnalen 3 tot 4 minuten op een hete grill of bbq. Keer halverwege. Serveer de garnalenspiesen met de mangosalsa, garneer het gerecht met de partjes limoen en de kokosflakes.
0 reacties