De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

garnalencocktail op toast

Deze garnalencocktail is makkelijker dan makkelijk. Miljuschka deelt haar variatie op deze kerstklassieker.

15 MIN
Snel met Mil Garnalencocktail op toast

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Garnalencocktail is kerstklassieker die natuurlijk niet kan ontbreken dit jaar. Ik geeft er mijn eigen draai aan en serveer dit makkelijke kerstgerecht op toast.

Check hier nog meer van mijn makkelijke kerstrecepten 

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Smeer de sneetjes brood in met de olijfolie en rooster ze goudbruin en krokant. Pel de knoflook en snijd door de helft. Wrijf met de opgesneden kant het geroosterde brood in en leg ze op borden. 

  2. Voeg de verse garnalen en Hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, Worcestershiresaus, Tabasco toe aan een kom en meng goed door. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.  

  3. Verwarm voor de venkel-paprikaolie de olijfolie in een steelpan. Voeg de venkelzaad en paprikapoeder toe en laat paar minuten borrelen. 

  4. Haal de bladeren van de little gem. Leg op elk sneetje brood een paar blaadjes sla en verdeel de garnalencocktail erover. Maak af met de venkel-paprikaolie en serveer met partjes citroen. 

Deze kerst helpt Miljuschka je een handje bij het kerstdiner! In de kersteditie van "Snel met Miljuschka" maakt Miljuschka de mooiste, lekkerste, snelste en makkelijkste kerstgerechten. Zodat jij inspiratie op kunt doen voor komende kerst.

Snel met MIljuschka Kerst

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker