De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Fruits d’amour

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Fruits d’amour

Bereidingswijze

Breng de suiker met het water aan de kook en laat daarna rustig doorkoken tot 150 ºC. Bestrijk de zijkanten van de pan een aantal keer met een kwastje natgemaakt met water. Zo blijft de suikersiroop schoon en blijft de suiker niet aan de rand plakken. Was de appels en poets ze op. Verwijder het steeltje en druk aan de onderkant een lange spies in de appels.

Schil de peer en de kiwi’s en snijd ze in stukjes. Pel de sinaasappel en pel de partjes er vanaf. Haal de druiven van de tros en snijd de ananas in stukjes. Pel de banaan en snijd in stukjes. Rijg de vruchten aan spiesen.

Doop de appels in de siroop tot er een dun laagje ontstaat. Giet de siroop met behulp van een soeplepel over de fruitspiesen. Steek de spiesen in een harde vorm of laat ze uitharden op bakpapier.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.