Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Halveer de chilipeper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Snijd de lente-ui in ringen. Smelt de boter. Meng bloem, bakpoeder, polenta met een snufje zout. Meng in een andere kom de eieren, karnemelk en ketjap. Spatel het bloemmengsel door het eiermengsel. Roer vervolgens de helft van de chilipeper, lente-ui, taugé, atjar en de maïskorrels erdoor. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor drie vierde met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar.
Babi pangangtopping
Breng alle ingrediënten samen met de rest van de rode peper aan de kook, laat de saus circa 5 minuten inkoken. Verwarm de babi pangang in de saus en serveer op de warme cupcakes. Garneer met gebakken uitjes.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties