Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Halveer de chilipeper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Snijd de lente-ui in ringen. Smelt de boter. Meng bloem, bakpoeder, polenta met een snufje zout. Meng in een andere kom de eieren, karnemelk en ketjap. Spatel het bloemmengsel door het eiermengsel. Roer vervolgens de helft van de chilipeper, lente-ui, taugé, atjar en de maïskorrels erdoor. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor drie vierde met het beslag. Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar.
Babi pangangtopping
Breng alle ingrediënten samen met de rest van de rode peper aan de kook, laat de saus circa 5 minuten inkoken. Verwarm de babi pangang in de saus en serveer op de warme cupcakes. Garneer met gebakken uitjes.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
frans’ babi pangang cupcake
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee