De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frambozen fool

60 min kooktijd
Frambozen fool

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Prak de frambozen met een vork en voeg de drank en het citroensap toe. Meng de suiker erdoor en laat een half uur rusten buiten de koelkast. Klop de slagroom tot het zachte pieken heeft. Voeg de crème fraîche en poedersuiker toe en mix nog even door.

Roer de frambozenpuree losjes door de room, het mag niet helemaal mengen. Verdeel over glazen en bewaar het dessert in de koelkast tot gebruik.

Bak de amandelen kort in een droge koekepan en verdeel over de glazen. Serveer eventueel met een klein beetje poedersuiker.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker