De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Filodeeg met bloemkool

Verwarm de grillpan voor. Blancheer de bloemkoolroosjes beetgaar, spoel ze koud en dep ze goed droog. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Meng de bloemkool, sesamzaadjes, kaas, yoghurt en komijn en breng op smaak met zout en peper.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Filodeeg met bloemkool

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor. Blancheer de bloemkoolroosjes beetgaar, spoel ze koud en dep ze goed droog. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Meng de bloemkool, sesamzaadjes, kaas, yoghurt en komijn en breng op smaak met zout en peper. Snijd het filodeeg in vierkanten en leg er een streep bloemkoolvulling op. Rol het deeg 1 keer om, vouw de zijkanten naar elkaar toe en rol verder op. Besmeer het uiteinde met eigeel en plak het vast. Grill de rolletjes om en om krokant op de grillpan en serveer ze direct.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.