De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

filodeeg met bloemkool

Verwarm de grillpan voor. Blancheer de bloemkoolroosjes beetgaar, spoel ze koud en dep ze goed droog. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Meng de bloemkool, sesamzaadjes, kaas, yoghurt en komijn en breng op smaak met zout en peper.

25 min kooktijd
Filodeeg met bloemkool

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor. Blancheer de bloemkoolroosjes beetgaar, spoel ze koud en dep ze goed droog. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan goudbruin. Meng de bloemkool, sesamzaadjes, kaas, yoghurt en komijn en breng op smaak met zout en peper. Snijd het filodeeg in vierkanten en leg er een streep bloemkoolvulling op. Rol het deeg 1 keer om, vouw de zijkanten naar elkaar toe en rol verder op. Besmeer het uiteinde met eigeel en plak het vast. Grill de rolletjes om en om krokant op de grillpan en serveer ze direct.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker