De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

feestelijke saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes maken? Dit kan jij supersimpel zelfmaken. Met dit recept van Rudolph zet je in één handomdraai deze feestelijke saucijzenbroodjes op tafel!

Feestelijke saucijzenbroodjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Saucijzenbroodjes maken? Dit kan jij supersimpel zelfmaken. Met dit recept van Rudolph zet je in één handomdraai deze feestelijke saucijzenbroodjes op tafel!

Bereidingswijze

Stap 1:
Hak de amandelen. Snijd de knoflook fijn. Meng voor de vulling in een kom het gehakt, amandelen, knoflook, vijgenjam, paneermeel, melk, ras el hanout, peper en zout. Rol van het gehaktmengsel 2 lange worstjes. 

Stap 2:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer het ei en de room los . Bestrijk een vel filodeeg met het eistrijksel en leg het andere vel erop. Leg de vulling erop en rol het deeg eromheen. Herhaal dit nog een keer zodat je twee rollen hebt. Bestrijk het deeg met het eistrijksel en bestrooi met de sesamzaadjes. Bak de saucijzenbroodjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker