De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

Veganistische salade met rozijnen en munt

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

Bereidingswijze

Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen:

  • Kook de farro in circa 10 minuten inde bouillon gaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Rasp ondertussen de schil van de citroen, snijd de munt in reepjes en snijd de rode peper fijn.
  • Meng de citroenschil met de munt, de peper,  de olijfolie en de baharat. Voeg de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer door de afgekoelde farro.
  • Hak de amandelen grof. Verdeel de granaatappelpitjes en de amandelen over de salade.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.