Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

1
Makkelijk
Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd

Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen:

  • Kook de farro in circa 10 minuten inde bouillon gaar. Giet af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Rasp ondertussen de schil van de citroen, snijd de munt in reepjes en snijd de rode peper fijn.
  • Meng de citroenschil met de munt, de peper,  de olijfolie en de baharat. Voeg de rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer door de afgekoelde farro.
  • Hak de amandelen grof. Verdeel de granaatappelpitjes en de amandelen over de salade.

Ingredienten

4
Personen

Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen

  • 200 g farro (graansoort)
  • 1 l groentebouillon
  • 1 citroen
  • 5 takjes verse munt
  • 0.5 rode peper
  • 3 el olijfolie extra vergine
  • 1 tl baharat
  • 75 g blanke rozijnen
  • 100 g amandelen
  • 120 g granaatappelpitjes

Extra nodig

  • vergiet/zeef
  • rasp
Farrosalade met rozijnen, munt en amandelen
Geef je waardering
1