Espresso granola

8
Makkelijk

Bereidingswijze

50 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 150 °C.
  • Bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
  • Verwarm het kokosvet, maple syrup, honing, vanille en espresso. Roer en verwarm totdat het één massa is.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar. Verdeel over 2 bakplaten.
  • Doe een kwartier in de oven. Hussel alles om. Doe nog een kwartier in de oven. Hussel weer. Nu nog 10 minuten terug.
  • Laat afkoelen en bewaar in een pot.

Ingredienten

4
Porties

Extra nodig

  • 2 bakplaten
  • bakpapier
  • pot met deksel

Espresso granola

  • kokosvet
  • 75 ml maple syrup
  • 75 ml honing
  • 2 tl vanille-extract
  • 2 el instant espresso
  • 500 g onbewerkte havervlokken
  • 150 g amandelen
  • 150 g pecannoten
  • 100 g geraspte kokos
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl zout
Geef je waardering
8