Dronken kersen
Breng de port met de kersensiroop en het water aan de kook. Giet de hete port op de kersen. Voeg het kaneelstokje en de steranijs toe, dek af met plasticfolie en laat circa 60 minuten marineren. Laat de kersen afkoelen en uitlekken.
Brownie
Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de bakvorm in en bekleed met bakpapier. Meng de poedersuiker met de suiker, bakpoeder, bloem en het cacaopoeder. Voeg één voor één de eieren, boter, stroop en de olie toe. Meng tot een egaal beslag. Voeg de chocoladedruppels en de dronken kersen toe en meng kort door. Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie in circa 1 uur gaar. Laat de brownie afkoelen. Haal de brownie uit de vorm en snijd in gelijke stukken.
dronken kersenbrownie
Breng de port met de kersensiroop en het water aan de kook. Giet de hete port op de kersen. Voeg het kaneelstokje en de steranijs toe, dek af met plasticfolie en laat circa 60 minuten marineren. Laat de kersen afkoelen en uitlekken.
0 reacties