Wafels
Smelt de boter. Pluk en snijd de dragon fijn.
Verwarm 150 ml melk in een pan tot hij lauwwarm is en los de gist erin op.
Meng het water en de eieren in een kom en roer goed door. Zeef de bloem boven de kom en roer goed door met de garde. Meng de melk, boter, dragon, olie en zout erdoor.
Verwarm het wafelijzer voor.
Schep het beslag met een soeplepel in het wafelijzer en bak de wafels goudbruin.
Kruidensaus
Snijd de bieslook zo fijn mogelijk. Spoel de kappertjes af onder de kraan en snijd de augurken fijn.
Meng de mayonaise, yoghurt, bieslook, kappertjes en augurken en breng op smaak met mosterd, limoensap, zout en peper.
Verdeel de zalm en de sla over de wafels en lepel de saus erover.
Smelt de boter. Pluk en snijd de dragon fijn. Verwarm 150 ml melk in een pan tot hij lauwwarm is en los de gist erin op. Meng het water en de eieren in een kom en roer goed door. Zeef de bloem boven de kom en roer goed door met de garde. Meng de melk, boter, dragon, olie en zout erdoor.
0 reacties