De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Dessert pizza

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Dessert pizza

Bereidingswijze

Vlaaideeg
Meng voor het vlaaideeg de bloem, boter, gist, melk, suiker, zout en eidooier. Kneed dit tot een soepel deeg. Laat het deeg in een kom afgedekt met plasticfolie, circa 30 minuten rijzen.

Amandelbanketbakkersroom
Breng in een pan de melk en de helft van de suiker aan de kook. Roer de eidooier met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Meng het amandelspijs met de banketbakkersroom tot een gladde vulling.

Topping
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Rol het deeg uit tot een cirkel en verdeel de amandelbanketbakkersroom erover. Snijd de ananas in stukjes. Schil de mango en de appel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de cake in blokjes. Verdeel samen met de marshmallows over de bodem. Bestrooi met de rietsuiker en de bosbessen. Bak de dessertpizza in circa 20 minuten gaar. Rasp voor het serveren witte chocolade over de pizza en garneer met de munt.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.