- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Curry in a hurry
- Snijd de varkensfilet in blokjes en bestrooi de blokjes met een beetje zout en versgemalen peper.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin.
- Pel en snipper de uien.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Haal het vlees uit de pan, leg op een bordje en dek af met aluminiumfolie.
- Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan van het vlees en fruit de uien en kurkuma circa 2 minuten.
- Voeg de paprika’s toe en bak circa 2 minuten mee.
- Roer de currypasta door de groente en bak circa 2 minuten mee.
- Schenk de kokosmelk en de tomatenblokjes erbij en breng het geheel aan de kook.
- Verwijder de harde draden van de sugar snaps.
- Voeg de sugarsnaps, doperwten en de varkensfilet toe en laat circa 5 minuten doorkoken.
- Breng het geheel op smaak met versgemalen peper.
- Pluk en snijd de blaadjes koriander fijn.
Serveren
- Verdeel de rijst en de curry over borden en bestrooi met de koriander.
0 reacties