Curry in a hurry

43
Makkelijk
Curry in a hurry

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd
  • Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Curry in a hurry

  • Snijd de varkensfilet in blokjes en bestrooi de blokjes met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin.
  • Pel en snipper de uien.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Haal het vlees uit de pan, leg op een bordje en dek af met aluminiumfolie.
  • Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan van het vlees en fruit de uien en kurkuma circa 2 minuten.
  • Voeg de paprika’s toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Roer de currypasta door de groente en bak circa 2 minuten mee.
  • Schenk de kokosmelk en de tomatenblokjes erbij en breng het geheel aan de kook.
  • Verwijder de harde draden van de sugar snaps.
  • Voeg de sugarsnaps, doperwten en de varkensfilet toe en laat circa 5 minuten doorkoken.
  • Breng het geheel op smaak met versgemalen peper.
  • Pluk en snijd de blaadjes koriander fijn.

Serveren

  • Verdeel de rijst en de curry over borden en bestrooi met de koriander.

Ingredienten

4
Personen

Curry in a hurry

  • 300 g pandanrijst
  • 400 g varkensfilet
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 rode uien
  • paprikamix
  • 2 tl kurkuma
  • 1 el rode currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • 400 g tomatenblokjes
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g diepvriesdoperwten
  • 0.5 bosje koriander

Extra nodig

  • aluminiumfolie
Curry in a hurry
Geef je waardering
43