Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten

40
Gemiddeld
Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Verwarm je oven voor op 200 graden.

Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp. Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel. Voeg een klein scheutje water toe.

Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Meng het vloeibare mengsel met het droge en giet in de ovenschaal. Is het geheel te droog? Voeg dan nog wat extra honing toe.

Bak het mengsel 20-30 minuten in de oven, totdat de hazelnoten beginnen te geuren en het geheel goudbruin kleurt. Laat iets afkoelen en snijd met een scherp mes in ongeveer 12 repen.

Ingredienten

4
Porties

Voor de mueslirepen

  • 250 g Bio+ muesli noten & vruchten
  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 75 g hazelnoten
  • 75 g ontpitte dadels
  • 50 g kokosrasp
  • 75 g kokosolie
  • 50 g honing
  • snufje zout
Geef je waardering
40