De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten

Verwarm je oven voor op 200 graden. Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp. Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel.

45 MIN
Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten

Een recept van

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 200 graden.

Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp. Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel. Voeg een klein scheutje water toe.

Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Meng het vloeibare mengsel met het droge en giet in de ovenschaal. Is het geheel te droog? Voeg dan nog wat extra honing toe.

Bak het mengsel 20-30 minuten in de oven, totdat de hazelnoten beginnen te geuren en het geheel goudbruin kleurt. Laat iets afkoelen en snijd met een scherp mes in ongeveer 12 repen.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker