De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten

Verwarm je oven voor op 200 graden. Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp. Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel.

Direct naar recept
Crunchy mueslirepen met kokos en hazelnoten

Bereidingswijze

Verwarm je oven voor op 200 graden.

Hak de abrikozen, hazelnoten en dadels in grove stukken. Meng met de muesli en kokosrasp. Verwarm in een pannetje de kokosolie met de honing tot een vloeibaar geheel. Voeg een klein scheutje water toe.

Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Meng het vloeibare mengsel met het droge en giet in de ovenschaal. Is het geheel te droog? Voeg dan nog wat extra honing toe.

Bak het mengsel 20-30 minuten in de oven, totdat de hazelnoten beginnen te geuren en het geheel goudbruin kleurt. Laat iets afkoelen en snijd met een scherp mes in ongeveer 12 repen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.