De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Crispy chicken wings

Crispy chicken is misschien wel dé perfecte snack. Je maakt het met het makkelijke recept van Bibi. 

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Crispy chicken wings met saus

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

Mijn geheim voor de allerknapperigste kipkluifjes? Dubbel paneren! Een supersimpele tip maar is echt een wereld van verschil. 

Bereidingswijze

Crispy chicken wings

  1. Schenk de karnemelk in een ziplock-zakje met de mosterd en cayennepeper. Breng op smaak met peper en zout. Schud goed door. 

  2. Voeg de kipkluifjes toe en schud door elkaar. Laat 2 uur marineren.

    Heb je tijd? Laat dan nog langer marineren. Dan wordt de kip nog veel malser. 

  3. Meng de bloem met het bakpoeder samen met het knoflookpoeder, uienpoeder en gerookt-paprikapoeder in een ander ziplock-zakje. Schud goed door elkaar.

  4. Voeg een kipkluifje toe aan het zakje met bloem en schud goed door. Haal weer door het zakje met karnemelk en dan nog eens door het zakje bloem. Herhaal met met alle kipkluifjes.

  5. Verhit de frituur tot 180 °C. Frituur de kipkluifjes in 8 minuten goudbruin en knapperig. 

  6. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met saus naar keuze. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.