De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cranberrypannenkoekjes geitenkaas

Meng voor het pannenkoekenbeslag het ei door de melk en schenk het geheel al roerend met een garde beetje bij beetje door de bloem. Meng de cranberries erdoor, Rasp de schil van de sinaasappel erboven en voeg een snufje zout toe.

15 min (voor)bereidingstijd
Cranberrypannenkoekjes geitenkaas

Een recept van

Hugo Kennis

Hugo Kennis

Bereidingswijze

Meng voor het pannenkoekenbeslag het ei door de melk en schenk het geheel al roerend met een garde beetje bij beetje door de bloem. Meng de cranberries erdoor, Rasp de schil van de sinaasappel erboven en voeg een snufje zout toe.

Smelt een beetje boter in de gourmetpannetjes en laat ze goed warm worden. Schep er een lepel pannenkoekenbeslag in en bak de pannenkoekjes rondom bruin en gaar. Hak intussen de hazelnoten fijn.

Breek de geitenkaas in stukjes en snijd de bieslook fijn. Meng de hazelnoten, geitenkaas en bieslook met elkaar en verdeel over de gebakken pannenkoeken terwijl ze nog in de pannetjes zitten. Zet de pannenkoekjes weer terug in het gourmetstel en laat de kaas een beetje smelten en de noten goudbruin worden.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker