De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Courgettekoekjes met halloumi

Courgettekoekjes maken is zo ontzettend makkelijk! Extra lekker met de zelfgemaakte tzatziki.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Courgette halloumi fritters

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Courgettekoekjes combineren met halloumi is verrassend lekker. De zacht smaak van de courgette is superlekker met de hartige halloumi."

Bereidingswijze

Courgettekoekjes met halloumi

  1. Leg een theedoek in een kom en rasp de courgette grof boven de kom. Zout de courgette en laat tien minuten staan.

  2. Knoop de uiteinden van de theedoek bij elkaar en wring het overtollige vocht uit de courgette.

  3. Meng de courgette in een schone kom met bloem en ei. Rasp de halloumi en voeg deze toe. Breng op smaak met peper.

  4. Bak de courgettekoekjes in een koekenpan met een klein laagje olie op middelhoog vuur aan beiden kanten goudbruin.

Tzatziki

  1. Rasp de komkommer grof en voeg hier zout aan toe. Laat tien minuten staan en knijp het vocht uit de komkommer.

  2. Doe de komkommer bij de yoghurt. Snijd de peterselie en munt fijn en voeg deze toe.

  3. Breng de tzatziki op smaak met peper en zout. Serveer de tzatziki als dip bij de fritters.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.