Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Fritatta
Meng de eieren met de melk en klop goed los. Snijd de blaadjes basilicum fijn en voeg toe. Rasp de pecorino en voeg toe. Snijd de Parmezaanse kaas in kleine blokjes en voeg toe. Meng goed door elkaar. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. Vet de ovenschaal in met boter en strooi het paneermeel in de ovenschaal. Schenk het eimengsel in de ovenschaal en bak in de oven circa 10 minuten gaar.
Marinade
Ris en hak de rozemarijn en tijm fijn en meng met olijfolie en de gedroogde oregano. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper en marineer de lamskoteletten circa 3 minuten. Verhit de grillpan. Pel en halveer de knoflook en voeg samen met de koteletten toe aan de pan. Gril in circa 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Voeg de laatste minuut de marinade toe en verwijder de knoflook.
Salade
Snijd de tomaten in grove plakken. Druppel olijfolie over de tomaten en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper. Strooi de gedroogde oregano over de tomaten. Snijd de citroen in partjes. Serveer de koteletten met een partje citroen, een punt frittata en de tomatensalade.
0 reacties