De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

corned beef

30 min kooktijd
Corned beef

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Corned beef:
Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui, knoflook, tomaat en paprika fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui, tomaat en paprika. Voeg het komijnpoeder, adobe con pimienta en de ketjap toe en roer door elkaar. Voeg corned beef, piccalilly, mangochutney en ketchup toe, roer alles door elkaar en laat op middelhoog vuur circa 7 minuten sudderen.

Salade:
Pel en halveer de knoflook. Was, pluk en droog de sla in een slacentrifuge. Snijd de paprika, komkommer en bleekselderij in stukjes. Pel en snipper de sjalot. Wrijf een kom in met knoflook en meng daarin de sla met paprika, sjalot, komkommer en de bleekselderij. Maak een dressing van de azijn, mosterd, suiker en olie en breng de salade op smaak met de dressing.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker