Cordon Bleu
Stap 1:
Verwarm de airfryer op 180°C. Houd er rekening mee dat de genoemde bereidingstijden per airfryer kunnen verschillen.
Stap 2:
Plet de stukken fricandeau tussen een stuk keukenfolie met een pannetje of vleeshamer. Leg de geplette stukken vlees op de werkbank en leg daarop de plak achterham en de plak oude kaas. Vouw het vlees dubbel en sluit met de cocktailprikkertjes.
Stap 3:
Kluts de eieren. Wentel de dichtgevouwen cordon bleus eerst door de bloem, daarna door het ei en als laatste door de paneermeel. Zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn met paneermeel. Bestrijk de gepaneerde cordon bleus met een beetje zonnebloemolie. Leg op het rekje van de airfryer en bak circa 5 minuten.
Honingmosterd-bospeen en krieltjes
Stap 1:
Schil de bospenen en halveer ze in de lengte. Haal het rekje met de cordon bleus uit de airfryer en doe de mini-krieltjes en de bospenen naast elkaar in het mandje van de airfryer. Zet dan het rekje weer terug. Bak de bospenen, krieltjes en cordon bleus voor 10 minuten. Schud de krieltjes en penen regelmatig door.
Stap 2:
Roer de honing en de mosterd door elkaar en bestrijk de bospenen ermee. Bak alles nog circa 5 minuten. Hak ondertussen de peterselie.
Stap 3:
Serveer de cordon bleu met de krieltjes en de bospenen en bestrooi met de peterselie. Verwijder de prikkers voor het eten.
Tip van Danny:
Varieer met een ham- en kaassoort naar eigen keus.
0 reacties