De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Cobb salad

Deze cobb salad van Miljuschka is een Amerikaanse klassieker. Lekker met romige avocado, kaas en frisse tomaten.

30 MIN
Cobb salad
Miljuschka Witzenhausen

Bereidingswijze

Kook de eieren circa 7 minuten. Laat ze schrikken, pel de eieren en halveer ze. Bak de spekreepjes in een koekenpan krokant en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de tomaten doormidden. Maak de radijsjes schoon en snijd ze doormidden. Snijd de sla in reepjes.

Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in parten. Verdeel de sla over een groot bord en rangschik de groenten en de eieren daar per soort bovenop. Verdeel de uitgebakken spekjes erover en verbrokkel de kaas erover. Meng de azijn, mosterd een beetje zout en versgemalen peper met elkaar en meng er al roerend de olie door. Lepel de dressing over de salade.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker