De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

clubsandwich

Een heerlijke clubsandwich geïnspireerd door Antwerpen!

15 min kooktijd
Clubsandwich

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel en snijd de knoflook fijn. Rooster de pijnboompitten lichtbruin in een droge koekenpan. Doe de basilicumblaadjes, pijnboompitten, kaas en knoflook in de keukenmachine. Giet langzaam al mixende de olie erbij. Breng de pesto op smaak met zout en peper. Steek rondjes uit het brood. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de broodjes om en om lichtbruin. Bestrijk de broodjes met pesto en beleg 4 broodjes met rookvlees, toast met pesto, een plakje paté, rucola, toast met pesto, alfalfa, plakjes kerstomaat en een stengel bieslook.

Dit recept komt uit de aflevering over Antwerpen van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker