De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chutney van kruisbessen met eiwitschuim

Pel en snipper de ui. Schil en rasp de gember. Kook de ui, gember, kruisbessen, 200 g suiker en het bier circa 20 minuten tot bijna al het vocht verdampt is en verdeel de chutney over 4 schaaltjes. Mix het eiwit met de resterende suiker tot stijve pieken en verdeel het over de chutney.

30 min kooktijd
Chutney van kruisbessen met eiwitschuim

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Schil en rasp de gember. Kook de ui, gember, kruisbessen, 200 g suiker en het bier circa 20 minuten tot bijna al het vocht verdampt is en verdeel de chutney over 4 schaaltjes. Mix het eiwit met de resterende suiker tot stijve pieken en verdeel het over de chutney. Brand het eiwit af met een gasbrandertje.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker