De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chutney van kruisbessen met eiwitschuim

Pel en snipper de ui. Schil en rasp de gember. Kook de ui, gember, kruisbessen, 200 g suiker en het bier circa 20 minuten tot bijna al het vocht verdampt is en verdeel de chutney over 4 schaaltjes. Mix het eiwit met de resterende suiker tot stijve pieken en verdeel het over de chutney.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chutney van kruisbessen met eiwitschuim

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Schil en rasp de gember. Kook de ui, gember, kruisbessen, 200 g suiker en het bier circa 20 minuten tot bijna al het vocht verdampt is en verdeel de chutney over 4 schaaltjes. Mix het eiwit met de resterende suiker tot stijve pieken en verdeel het over de chutney. Brand het eiwit af met een gasbrandertje.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.