Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
chocolate and cherry biscotti
60 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C en plaats een rek in het midden van de oven. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng bloem met cacaopoeder en bakpoeder in een kom. Klop het ei met een snufje zout en suiker in een keukenmachine (of met een mixer) circa 5 minuten op halfhoge snelheid tot het mengsel dik en lichtgeel van kleur is. Voeg het vanille- en amandelextract toe en meng goed door. Mix op lage snelheid de droge ingrediënten door tot het een glad deeg is. Roer de kersen erdoor. Leg het plakkerige deeg op de bakplaat en vorm het deeg met je handen tot een lange pil. Duw eventueel uitstekende kersen in het deeg. Bak de biscotti circa 25 minuten tot de biscotti droog aanvoelt. Haal uit de oven en laat circa 15 minuten afkoelen. Snijd de biscotti in 1 cm dikke plakken en leg plat op de bakplaat. Bak circa 10 minuten tot de biscotti droog aanvoelen. Draai de biscotti om en bak nog circa 10 minuten onderin de oven. Laat volledig afkoelen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Baking Good, Baking Bad
Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?
Bekijk hier haar recepten.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties