De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolate and cherry biscotti

60 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Chocolate and cherry biscotti

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C en plaats een rek in het midden van de oven. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng bloem met cacaopoeder en bakpoeder in een kom. Klop het ei met een snufje zout en suiker in een keukenmachine (of met een mixer) circa 5 minuten op halfhoge snelheid tot het mengsel dik en lichtgeel van kleur is. Voeg het vanille- en amandelextract toe en meng goed door. Mix op lage snelheid de droge ingrediënten door tot het een glad deeg is. Roer de kersen erdoor. Leg het plakkerige deeg op de bakplaat en vorm het deeg met je handen tot een lange pil. Duw eventueel uitstekende kersen in het deeg. Bak de biscotti circa 25 minuten tot de biscotti droog aanvoelt. Haal uit de oven en laat circa 15 minuten afkoelen. Snijd de biscotti in 1 cm dikke plakken en leg plat op de bakplaat. Bak circa 10 minuten tot de biscotti droog aanvoelen. Draai de biscotti om en bak nog circa 10 minuten onderin de oven. Laat volledig afkoelen.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker