Miljuschka Witzenhausen

Ingredienten

22
Porties

Chocoladepannenkoeken

  • 1 rijpe banaan
  • 500 ml melk
  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 ei
  • 2 el cacao
  • 1 el suiker
  • 1 snufje zout

Toppings

  • 1 doosje aardbeien
  • Nutella

Bereidingswijze

Totale tijd: 45 minuten

Prak de banaan in een grote kom. Doe de overige ingrediënten erbij, behalve de aardbeien, en mix goed door elkaar. Maak een pan met een anti-aanbaklaag goed heet.

Schenk drie rondjes beslag in de pan zonder dat ze elkaar raken. Wanneer je bubbeltjes aan de bovenkant ziet komen, draai ze om. Herhaal dit tot het beslag op is. Lekker met Nutella, aardbeien, gesmolten chocolade en poedersuiker.

Geef je waardering

21
Chocoladepannenkoeken Miljuschka