De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chocoladepannenkoeken

Chocoladepannenkoeken met aardbeien van Miljuschka: hier wil je elke dag mee beginnen!

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chocoladepannenkoeken met aardbeien

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Als ik de kinderen écht blij wil maken op de zondagochtend, maar ik deze chocoladepannenkoeken. Mét extra nutella en fruit. Heerlijk!"

Bereidingswijze

Chocoladepannenkoeken

  1. Prak de banaan in een grote kom. Doe de overige ingrediënten erbij, behalve de aardbeien, en mix goed door elkaar.

  2. Maak een pan met een anti-aanbaklaag goed heet.

  3. Schenk drie rondjes beslag in de pan zonder dat ze elkaar raken. Wanneer je bubbeltjes aan de bovenkant ziet komen, draai ze om. Herhaal dit tot het beslag op is.

  4. Top af met Nutella, aardbeien, gesmolten chocolade en poedersuiker.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.