Verwarm de oven voor op 190 ºC. Maal de amandelen met de suiker en het cacaopoeder fijn. Voeg het eiwit toe en meng goed door tot een stevig mengsel. Maak met lepels 14 dopjes van het beslag en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk dopje een halve amandel en bak de koekjes in de oven in 5-7 minuten in gaar. Laat de koekjes afkoelen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
choco tongetjes
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties