De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

choco-pecan-pantaart

45 MIN
Choco-pecan-pantaart

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cake
Verwarm de oven op 180 ºC. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en cacaopoeder. Breng in een pan de boter met de olie en het water aan de kook. Roer het bloemmengsel samen met de karnemelk en het ei erdoor. Verdeel het cakebeslag over de pan. Bak de cake in circa 30 minuten gaar. Laat de cake in de pan afkoelen.

Choco-pecan-toplaag
Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de pecannoten circa 10 minuten in de oven. Smelt de boter, voeg de melk, cacaopoeder en poedersuiker toe en roer tot een gladde saus. Hak de pecannoten fijn, houd er een paar achter voor de garnering, en meng de gehakte pecannoten met de saus. Schenk de saus over de cake in de pan. Bestrooi met de achtergehouden pecannoten.

Griekse yoghurt
Meng de Griekse yoghurt met de bosbessenjam en rasp de citroen erover. Serveer een toef Griekse yoghurt bij de choco-pecan-pantaart.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker