Verwarm de oven op 180 ºC. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en cacaopoeder. Breng in een pan de boter met de olie en het water aan de kook. Roer het bloemmengsel samen met de karnemelk en het ei erdoor. Verdeel het cakebeslag over de pan. Bak de cake in circa 30 minuten gaar. Laat de cake in de pan afkoelen.
Choco-pecan-toplaag
Verwarm de oven voor op 180 ºC en bak de pecannoten circa 10 minuten in de oven. Smelt de boter, voeg de melk, cacaopoeder en poedersuiker toe en roer tot een gladde saus. Hak de pecannoten fijn, houd er een paar achter voor de garnering, en meng de gehakte pecannoten met de saus. Schenk de saus over de cake in de pan. Bestrooi met de achtergehouden pecannoten.
Griekse yoghurt
Meng de Griekse yoghurt met de bosbessenjam en rasp de citroen erover. Serveer een toef Griekse yoghurt bij de choco-pecan-pantaart.
0 reacties