Chili con carne snacks
Pel en snipper de rode ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringen. Halveer de rode paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan. Fruit de rode ui, knoflook, rode peper en de paprika. Voeg het gehakt, tomatenpuree en het komijnpoeder toe en bak circa 10 minuten. Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken. Voeg de bonen samen met de maïskorrels toe aan de pan. Breng op smaak een beetje zout en versgemalen peper.
Vet de cupcaketray in. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de tortilla’s in vieren en druk de tortilla’s in de cupcaketray. Schep in elk zakje een flinke lepel chili con carne. Snijd de tomaten in plakken en leg op de chili con carne. Leg op elke tomaat een plakje chorizo en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de chili con carne snacks circa 15 minuten in de oven. Serveer in cupcakepapiertjes.
Pel en snipper de rode ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringen. Halveer de rode paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes.
0 reacties