De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Chili con carne snacks

Pel en snipper de rode ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringen. Halveer de rode paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes.

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Chili con carne snacks

Bereidingswijze

Chili con carne snacks
Pel en snipper de rode ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringen. Halveer de rode paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan. Fruit de rode ui, knoflook, rode peper en de paprika. Voeg het gehakt, tomatenpuree en het komijnpoeder toe en bak circa 10 minuten. Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken. Voeg de bonen samen met de maïskorrels toe aan de pan. Breng op smaak een beetje zout en versgemalen peper.

Vet de cupcaketray in. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de tortilla’s in vieren en druk de tortilla’s in de cupcaketray. Schep in elk zakje een flinke lepel chili con carne. Snijd de tomaten in plakken en leg op de chili con carne. Leg op elke tomaat een plakje chorizo en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de chili con carne snacks circa 15 minuten in de oven. Serveer in cupcakepapiertjes.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.