De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

caesarsalad-sandwich

15 min kooktijd
Caesarsalad-sandwich

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de korstjes van het brood, leg het brood op een bakplaat en rooster ze goudbruin en krokant in de oven. Halveer de knoflook en smeer het brood ermee in. Hak de helft van de ansjovis fijn en meng met de yoghurt. Beleg 8 boterhammen met blaadjes little gem, stukjes ansjovis, rasp er kaas over en verdeel de dressing erover. Maak stapeltjes van twee en leg de laatste toast er bovenop. Steek coktailprikkers in de hoeken en snijd de sandwich diagonaal door.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker